MIRSANU.RO

publicat la: 17.07.2022  21:20

Transgaz imprumuta 60 mil. euro pe 2 ani de la Raiffeisen pentru finantarea capitalului de lucru

 

Operatorul national de transport de gaze Transgaz, companie publica aflata sub controlul statului roman, a anuntat pe 15 iulie 2022 ca a semnat un credit de 300 mil. RON (60 mil. euro) cu Raiffeisen Bank Romania.

„Obiectul contractului il reprezinta imprumutul in valoare de 300 milioane Lei pentru finantarea necesarului de capital de lucru pentru activitatea de echilibrare la nivelul SNTGN Transgaz S.A.”, au precizat reprezentantii companiei.

Potrivit acestora, durata imprumutului este de 2 ani.

Transgaz ruleaza constant imprumuturi de la bancile locale pentru finantarea proiectelor sale de investitii si a capitalului de lucru, in ultimii ani fiind raportate credite luate de la BCR si Banca Transilvania, credite cu valori apropiate de cel semnat acum cu Raiffeisen.

Statul roman detine un pachet de 58,5% din Transgaz, companie cu o valoare bursiera de peste 2,7 mld. RON (peste 540 mil. euro) pe bursa de la Bucuresti.


0 Comentarii

Spune-ti parerea

Articole Similare:

post_image
DealSOUND

Andrei Perianu, COO & Co-founder Bankata.ro, speaker of MIRSANU DEALMAKERS SUMMIT 2022

 

Andrei Perianu, COO & Co-founder Bankata.ro, is one of the speakers of MIRSANU DEALMAKERS SUMMIT 2022

He star  Citeşte articolul integral


post_image
EXCLUSIV

Catalin Ciuperca, CFO Monsson Sarl, speaker of MIRSANU DEALMAKERS SUMMIT 2022

  Catalin Ciuperca, CFO of Monsson Sarl, is one of the speakers of MIRSANU DEALMAKERS SUMMIT 2022. Catalin, CFA, is the CFO of the holding company of the group Monsson, Monsson s.a.r.l. (Luxembourg) , starting with June 2022. He has over 22 years of experience in banking, consulting, energy and  Citeşte articolul integral