Dentons

publicat la: 21.06.2022  12:49

Romanian Diversity Chamber of Commerce si Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare vor gazdui cea de-a doua Conferinta privind Egalitatea, Diversitatea si Incluziunea in Europa Centrala si de Est

 

 

Bucuresti, 16 iunie 2022– Romanian Diversity Chamber of Commerce (RDCC) si Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) organizeaza a doua conferinta regional Equality, Diversity and Inclusion in Central and Eastern Europe Conference: Today and Tomorrow miercuri, 29 iunie 2022, de la 09:00 la 16:30, la Hotel Radisson Blu din Bucuresti.

Evenimentul se va concentra pe conflictul militar din Ucraina si digitalizarea ca factori perturbatori care influenteaza initiativele de Egalitate, Diversitate si Incluziune (ED&I) in Europa Centralasi de Est si nu numai.

„In ultimele decenii, am facut progrese immense in domeniul Egalitatii, Diversitatii si Incluziunii. Prin urmare, este crucial sa nu pierdem aceste castiguri din cauza unor conflicte militare, ori sa ne asiguram ca ele sunt maximizate cu ajutorul digitalizarii”, a precizat Perry V. Zizzi, Presedintele Romanian Diversity Chamber of Commerce si Managing Partner Dentons Romania.

„Razboiul, fragilitatea, precum si schimbarile climatic si digitalizarea creeaza provocari enorme pentru oamenii si comunitatile din regiune. Abordarea acestora necesita talent, ingeniozitate si angajament din partea tuturor celor din societate, indiferent de sex, varsta sau alte medii. Prin promovarea egalitatii de sanse pentru toti, BERD incearca sa deblocheze capitalul uman in toata diversitatea sa, pentru un viitor mai incluzivsi mai durabil”, a declarat Barbara Rambousek, Director Gender and Economic Inclusion, BERD.

Printre vorbitori vor fi Beata Javorcik, Chief Economist BERD, Charlotte Ruhe, Managing Director Europa Centrala si de Est BERD, Barbara Rambousek, Director Gender and Economic Inclusion BERD, Helena Dalli, Comisarul European pentru Egalitate, Inez Murray, CEO Financial Alliance for Women, Megan Bishop, Ofiterul Economic al Ambasadei Statelor Unite la Bucuresti si Igor Ostrowski, Global Co-Chair pentruTehnologie, Media si Telecomunicatii la Dentons.

Conferinta este sponsorizata de CTP, Dentons, Google, Japonia, Kaufland Romania & Moldova, Raiffeisen Bank si VISA, cu sprijinul Ambasadei Finlandei la Bucuresti, Ambasadei Italiei la Bucuresti, Ambasadei Norvegiei la Bucuresti, Ambasadei Spaniei la Bucuresti, Ambasadei Suediei la Bucuresti, Ambasada Statelor Unite la Bucuresti, Institutul Francez, Camera de Comert Belgiano-Romana, Camera de Comert Olandeza-Romana, Camera de Comert Romania-Portugalia, Professional Women Network si Social Innovation Solutions.

Inregistrarea inainte de eveniment este necesara, doar participantilor inregistrati li se va garanta accesul. Mai multe detalii despre agenda conferintei sunt disponibile aici, iar linkul de inregistrare este accesibil aici.

 

 

Despre Romanian Diversity Chamber of Commerce

Romanian Diversity Chamber of Commerce (RDCC) este o organizatie non-profit care promoveaza principiile diversitatii si incluziunii in comunitatea de business din Romania si sprijina dezvoltarea economiei romanesti prin implementarea de initiative si programe de diversitate si incluziune. Ca atare, RDCC este un forum de activitati care reuneste grupuri de stakeholderi, inclusive femei, LGBTQ+, persoane de diferite etnii, persoane cu dizabilitati si alte grupuri dezavantajate si lideri din comunitatile de afaceri. Viziunea RDCC este de a crea o organizatie de afaceri care promoveaza oportunitati de dezvoltare profesionala, resurse comunitare si evenimente de networking. De asemenea, RDCC ofera un program de certificare in Diversitate si Incluziune util intreprinderilor multinationale care doresc sa asigure diversitatea partenerilor lor de afaceri. Afla mai multe aici: www.rdcc.ro.

 

Despre Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare

BERD este o banca multilaterala care promoveaza dezvoltarea sectorului privat si initiative antreprenoriale in 38 de economii de pe trei continente. Banca este detinuta de 71 de tari, precum si de UE si BEI. Investitiile BERD urmaresc sa faca economiile din regiunile sale competitive, incluzive, bine guvernate, ecologice, rezistente si integrate.

 

Contact Presa

Echipa de comunicare RDCC

pr@rdcc.ro

 


Categorii: 


Cuvinte Cheie: 

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Articole Similare:

Conținut Partener

AHK Romania: Anul 2023 – un an al parteneriatelor durabile pentru comunitatea de afaceri romano – germana

  Bucuresti, 20.01.2023 - Aproximativ 800 de invitati, reprezentanti ai mediilor de afaceri, universitar si diplomatic, ai agentiilor guvernamentale si neguvernamentale, ai asociatiilor profesionale, ai administratiei si ai altor institutii publice au participat joi, la Palatul Parlamentului la Recept  Citeşte articolul integral

Finanțări

Grupul Carmistin a semnat un credit sindicalizat de circa 170 mil. euro pentru finantarea programelor de investitii si a capitalului sau de lucru

 

Grupul Carmistin, unul dintre cei mai importanti producatori romani din industria alimentara, a semnat o facilitate de credit sindicalizat de 846 mil. RON (circa 170 mil. Euro) pentru finantarea strategiei sale de investitii, precum si pentru prelungirea finantarii destinate capitalulu  Citeşte articolul integral