MIRSANU.RO

publicat la: 23.09.2022  09:30

Avocatii RTPR au asistat BERD la finantarea de 25 mil. euro pentru Banca Transilvania

 

Casa de avocatura RTPR a asistat Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) cu privire la imprumutul de 25 mil. Euro acordat Bancii Transilvania.

Finantarea este destinata sustinerii creditarii de către Banca Transilvania a companiilor romanesti ce au fost afectate de razboiul din Ucraina, ca parte din Cadrul BERD in valoare de 2 mld. Euro pentru rezilienta si mijloace de subzistenta, care sprijina companiile si tarile afectate direct sau indirect de razboi.

Echipa RTPR care a oferit asistenta juridica in acest proiect a fost formata din Victor Padurari (Partner), Andreea Nedeloiu (Senior Associate) si Georgiana Verives (Junior Associate).

„Suntem privilegiati ca am avut ocazia de a acorda asistenta BERD cu privire la proiecte ce fac parte din programul de rezilienta initiat ca raspuns la provocarile economice determinate de razboiul din Ucraina. Suntem bucurosi ca putem sa punem in practica expertiza noastra de lider de piata in domeniul financiar si bancar pentru a sprijini BERD in acest demers si dorim sa le multumim pentru increderea continua in echipa noastra”, a declarat Victor Pădurari.

BERD este o banca multilaterala care promoveaza dezvoltarea sectorului privat si initiativa antreprenoriala in 36 de economii de pe trei continente. Banca este detinuta de 71 de state, precum si de UE si BEI. Investitiile BERD urmaresc sa faca economiile din regiunile sale competitive, incluzive, bine guvernate, verzi, reziliente si integrate.


Categorii: 


Cuvinte Cheie: 

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Articole Similare:

Finanțări

ING Bank Romania a sustinut in 2023 finantari sustenabile de peste 1 mld. Euro

  Subsidiara locala a grupului bancar olandez ING Bank a sustinut cu peste 1 mld. Euro in 2023 tranzactii sustenabile, ce includ emisiuni de obligatiuni, precum si credite bilaterale sau sindicalizate, conform informatiilor disponibile pentru jurnalul de tranzactii MIRSANU.RO. Comparativ in 2022, a  Citeşte articolul integral

Fonduri de investiții

GapMinder a lansat al doilea sau fond de venture capital, prin care va investi in companii din regiune. GapMinder Fund II dispune de un capital de 80 mil. Euro, din care circa jumatate vin de la EIF si EBRD

  Managerul de capital de risc GapMinder Ventures a anuntat pe 22 februarie 2024 lansarea celui de-al doilea sau fond de venture capital, care vizeaza investitii in companii de tehnologie din Romania si din alte piete ale Europei Centrale si de Est (CEE), conform informatiilor disponibile pentru jurna  Citeşte articolul integral