MIRSANU.RO

publicat la: 15.05.2023  20:36

Avocatii Dentons au asigurat consultanta sindicatului de banci ce a intermediat emisiunea de obligatiuni de 110 mil. Euro a Bucurestiului

 

Dentons, cea mai mare firma globala de avocatura din lume, a oferit consultanta consortiului de banci format din BCR., BRD – Groupe Société Générale si Raiffeisen Bank S.A., la emisiunea si plasamentul de catre Municipiul Bucuresti de obligatiuni in valoare de 555 mil. RON (circa 110 mil. Euro).

Emisiunea de titluri este destinata refinantarii unei datorii existente.

Loredana Chitu, partener si coordonator al departamentului de piete de capital din cadrul Dentons Bucuresti, a condus echipa din care au facut parte Alin Roca si Mirela Rusnac (associates) – avocati specializați ai practicii de piata de capital, Maria Tomescu (counsel) si Catalina Raca (senior associate) – avocati specializati ai practicii de drept financiar, Andrei Orbesteanu (senior associate) – avocat specializat al practicii de litigii) si Simona Moisa (senior associate) – avocata specializata a practicii de dreptul muncii si protecția datelor cu caracter personal.

„Este mereu o placere sa lucram cu echipele de investment banking ale BCR, BRD si Raiffeisen, pe care le cunoastem de foarte multi ani si care si-au adus contributia la dezvoltarea pietei de capital din Romania. Ne bucuram ca echipa Dentons a avut oportunitatea de a le fi oferit consultanta in cadrul emisiunii de obligatiuni ale Municipiului București – orasul in care traim.”, a spus Loredana Chitu.

Tranzactia subliniaza angajamentul Dentons de a contribui la dezvoltarea pietei de capital din Romania.

Echipa Dentons, formata din avocati din mai multe jurisdictii, asista in prezent Hidroelectrica in legatura cu cel mai mare IPO din istoria Romaniei si unul dintre cele mai mari din Europa Centrala si de Est din acest an.

De asemenea, echipa biroului Dentons Bucuresti a oferit recent consultanta CEC Bank in legatura cu lansarea Programului de obligatiuni de tip EMTN (Euro Medium Term Notes) in valoare de 600 mil. Euro, precum si primele doua emisiuni din cadrul acestui Program.

 

 

 

 

MIRSANU IPO CHALLENGE 2023

Equity. Debt. Capital markets.

Jurnalul de tranzactii MIRSANU.RO organizeaza pe 25 mai MIRSANU IPO CHALLENGE 2023, a doua editie a unui eveniment de continut concentrat asupra tranzactiilor IPO, a emisiunilor de obligatiuni si a tendintelor care preocupa investitori, antreprenori si comunitatea pietelor de capital in ansamblu.Detalii aici despre eveniment.


Categorii: 


0 Comentarii

Spune-ti parerea

Articole Similare:

post_image
EXCLUSIV

Vasile Tofan, Horizon Capital: IPO-ul Maib la Bucuresti va avea loc mai degraba in a doua jumatate a acestui an decat in a doua jumatate a anului viitor. ”Pentru noi, bursa de la Bucuresti este o oportunitate de a obtine lichiditati pe termen lung atat equity, cat si bonds”. Ce tip de companii din Romania sunt interesante pentru achizitii din partea noului fond regional de private equity de 300 mil. USD

  ”Credem ca bursa de la Bucuresti este o oportunitate pentru noi pentru a obtine lichiditati inclusiv pe termen lung atat equity (actiuni - n.r.), cat si bonds (obligatiuni - n.r.)”, a declarat Vasile Tofan, Senior Partner al Horizon Capital, la MIRSANU IPO CHALLENGE 2023, eveniment online organi  Citeşte articolul integral