MIRSANU.RO

publicat la: 12.12.2016  20:37

Ţuca Zbârcea & Asociaţii lărgește eșalonul de conducere al firmei cu încă patru parteneri

 

 

Țuca Zbârcea & Asociații, una dintre cele mai mari firme locale de avocatură, a anunțat astăzi că promovează 11 avocați pe noi poziții în cadrul propriei ierarhii. Decizia va deveni efectivă pe 1 ianuarie 2017 și survine “ca urmare a procesului de evaluare care a avut loc în perioada noiembrie-decembrie 2016”, susțin reprezentanții firmei.

Dintre avocații avansați, patru vor trece pe poziția de partener, adică vor ajunge în eșalonul de conducere al firmei de avocatură.

Gabriela Anton, Oana Gavrilă, Horia Ispas și Anca Pușcașu au ocupat anterior poziția de Managing Associate în cadrul firmei.

Gabriela Anton are o carieră de peste 15 ani, fiind specializată în drept financiar-bancar și în fuziuni şi achiziţii în sectorul bancar. Absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti precum şi a Colegiului Juridic de Studii Europene din cadrul Universităţii Paris I Pantheon Sorbonne în anul 2000, ea a acordat consultanță în fuziuni și achizitii, privatizări, operațiuni de restructurare, transferuri de active bancare, inclusiv portofolii de credite neperformante.

Oana Gavrilă ajunge și ea partener la Țuca Zbârcea & Asociații, fiind avocat pledant cu o experienţă de 12 ani în litigii aflate pe rolul instanţelor de judecată, până la gradul de Înalta Curte de Casație și Justiție. În ultimii ani, ea şi-a concentrat activitatea pe reprezentarea clienţilor firmei în cauze de contencios administrativ, îndeosebi acţiuni vizând diverse proceduri de achiziţii publice. Oana Gavrilă este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității din București în 2003, precum și membră a Baroului București din 2004.

Horia Ispas face parte din departamentul de drept societar și fuziuni și achiziții. În ultimii 12 ani, el a oferit consultanţă în tranzacţii de fuziuni şi achiziţii private şi proceduri de privatizare ale unor importante societăţi deţinute de stat, redactarea şi negocierea documentaţiei aferente. Absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității din București în 2003, Horia Ispas este membru al Baroului București din 2004.

Anca Pușcașu are o experienţă de 16 ani și principal ei specializare este domeniul arbitrajului internațional. Anca are în portofoliu arbitraje comerciale internaționale derulate în baza regulilor ICSID, ICC, GAFTA și VIAC pentru care a desfășurat activități specific. De asemenea, a fost implicată în proiecte de fuziuni şi achiziţii și a oferit consultanță de specialitate în domeniul societar. Anca Pușcașu a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității din București în anul 1999, făcând parte din Baroul București începând din 2000.

“Promovările sunt în departamentele de drept financiar-bancar, litigii și arbitraje comerciale, drept societar/comercial, drept imobiliar, dreptul muncii”, precizează firma de avocatură.

Echipa Ţuca Zbârcea & Asociaţii cuprinde 112 avocați, dintre care 29 de parteneri începând cu 1 ianuarie 2017.

Pe piața avocaturii de afaceri, Țuca Zbârcea & Asociații este una dintre cele mai mari firme locale după numărul de avocați alături de Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, Mușat & Asociații sau PNSA.


0 Comentarii

Spune-ti parerea

Articole Similare:

Finanțări

Romgaz are in planul pe 2024 o emisiune de obligatiuni de 500 mil. Euro si credite de 250 mil. Euro de la Banca Transilvania si UniCredit

  Producatorul de gaze Romgaz Media, companie listata aflata sub controlul statului, va cere pe 1 iulie aprobarea actionarilor companiei pentru o emisiune de obligatiuni corporative de pana la 500 mil. Euro si credite de circa 250 mil. Euro de la Banca Transilvania si UniCredit, conform informatiilor   Citeşte articolul integral

Fuziuni Şi Achiziții

Grupul italian Intesa Sanpaolo a finalizat achizitia First Bank si isi anunta intrarea in top 10 banci din Romania dupa dublarea cotei sale de piata. Fondul american de investitii JC Flowers a rezistat doar 6 ani concurentei locale – a cumparat in 2018 o banca cu o cota de piata de 1,5% si dupa ce a adaugat achizitia Leumi si-a facut exitul prin vanzarea unei banci cu o cota de piata de 1,1%

  Intesa Sanpaolo, cea mai mare banca italiana, a anuntat pe 31 mai 2024 finalizarea achizitiei First Bank, tranzactie care ii permite cumparatorului sa isi dubleze cota de piata si sa intre in top 10 banci dupa active din Romania, conform informatiilor disponibile pentru jurnalul de tranzactii MIRSAN  Citeşte articolul integral