MIRSANU.RO

publicat la: 02.07.2014  13:35

Trustul de Instalații Montaj și Construcții împrumută de la bănci 12 mil. euro pentru dezvoltarea de proiecte imobiliare

 

Compania clujeană Trustul de Instalații Montaj și Construcții contractează credite de 12 milioane de euro în vederea dezvoltării de proiecte imobiliare, investiția urmând să fie recuperată din vânzarea imobilelor.

Banii de la bănci vor fi folosiți pentru achiziția de teren, pe care urmează să fie construite imobile la cheie. Investiția nu trebuie să depășească nivelul de zece milioane de euro, au decis acționarii companiei în Adunarea Generală Extraordinară din 26 mai.

Potrivit aceleiași hotărâri, reprezentanții firmei clujene au fost împuterniciți să semneze contracte de garantare, necesare contractării împrumuturilor.

Trustul de Instalații Montaj și Construcții, companie înființată în 1992, a raportat pentru anul trecut o cifră de afaceri de 38 milioane lei (8,6 milioane euro), mai puțin de jumătate comparativ cu valoarea înregistrată în anul anterior. De asemenea, compania a înregistrat în 2013 pierderi de 15,8 milioane lei (3,8 milioane euro), după ce în anul anterior era pe plus. Numărul de angajați al firmei este de 341 angajați, conform  ultimului bilanț publicat.

Societatea este controlată de către Gicu Agenor Gânscă, unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din  Cluj – Napoca, al cărui nume este asociat în afaceri cu Horia Ciorcilă și Dorel Goia, fondatori ai Băncii Transilvania, potrivit unor informații publicate de Forbes.

Trustul de Instalații Montaj și Construcții are în portofoliu lucrări de montaj utilaje tehnologice, instalaţii tehnologice, încălziri, ventilaţii, electrice şi automatizări, conducte de transport gaze naturale, respectiv lucrări de alimentare cu apă potabilă.


0 Comentarii

Spune-ti parerea

Articole Similare:

Conținut Partener

Forvis Mazars: Concurenta crescuta si factorii geopolitici influenteaza strategiile top managementului si pot incetini dezvoltarea companiilor

   
  • Concurenta crescuta si instabilitatea geopolitica accentuata sunt principalele tendinte identificate care pot incetini dezvoltarea companiilor – 35% (in crestere cu 13 puncte) si, respectiv, 30% (in crestere cu 8 puncte fata de 2024).
  • Liderii se asteapta ca incertit  Citeşte articolul integral