Ionescu si Asociatii

publicat la: 24.08.2020  12:16

Societatea de avocati Ionescu si Asociatii deschide un nou sediu in Bucuresti

 

Societatea de avocatura Ionescu si Asociatii va avea incepand de marti, 1 septembrie 2020, un nou sediu in Bucuresti, pe Strada Locotenent Aviator Radu Beller nr. 1, etaj 1 (intrarea din Calea Dorobanti nr. 182), pentru a veni astfel in sprijinul clientilor sai.

Totodata, va ramane in functiune si sediul din zona Tineretului, din bd. Gheorghe Sincai, nr. 12, bl. 12, sector 4.

Datele de contact (numerele de telefon, fax, e-mail) raman neschimbate.

Societatea Civila Profesionala de Avocati Ionescu si Asociatii este formata dintr-o echipa de avocati cu experienta, ce asigura clientilor servicii de consultanta juridica, reprezentare si asistare in fata instantelor si a altor institutii ale statului in numeroase domenii, printre care Corporate / M&A, Imobiliare & Constructii, Proprietate Intelectuala, Achizitii Publice, Fiscal, Insolventa, Drept Penal, Dreptul Familiei si Dreptul Muncii.

Calitatea serviciilor se bazeaza pe metodologie de lucru, control riguros al calitatii, solutii juridice concrete si clare, abordare eficienta care tine cont de nevoile clientului, iar abordarea proactiva, cuprinzatoare, a aspectelor/problemelor juridice gestionate ajuta clientii sa obțina o evaluare corecta a situatiei lor si sa ia decizii corecte la momentul potrivit.

Echipa Ionescu si Asociatii lucreaza cu persoane fizice din tara, precum si din afara tarii, cu companii active la nivel national ori international si colaboreaza cu mai multe institutii publice. Serviciile avocatiale prestate constau in reprezentarea acestora in cadrul litigiilor penale si civile, in consultanta juridica cu privire la orice aspect din cadrul activitatii lor, actionand astfel ca un departament extern al institutiei partenere.

Societatea Ionescu si Asociatii este membra BEROCC, organizatie care isi propune sa promoveze comertul si investitiile belgiano-romane prin sprijinirea si apararea intereselor viitorilor membri si, in acelasi timp, sa ofere informatii membrilor cu privire la desfasurarea de afaceri in Romania si Belgia, colaborand cu membrii organizatiei in ceea ce priveste aspectele juridice ale activitatii lor.

Mai multe informatii despre activitatea noastra se regasesc pe site-ul societatii https://www.ionescu-asociatii.ro/


0 Comentarii

Spune-ti parerea

Articole Similare:

Comunicate

Moment istoric: Romania emergenta. Piata de capital din Romania devine piata emergenta

  Moment istoric pentru piata de capital din Romania, care este inclusa, incepand cu 21 septembrie 2020, in indicii Pietelor Emergente ai furnizorului global de indici FTSE Russell. La 25 de ani de la redeschiderea bursei, Romania este primita intr-un univers investitional fara precedent: noi fonduri   Citeşte articolul integral

Comunicate

Societatea de avocati Ionescu si Asociatii deschide un nou sediu in Bucuresti

  Societatea de avocatura Ionescu si Asociatii va avea incepand de marti, 1 septembrie 2020, un nou sediu in Bucuresti, pe Strada Locotenent Aviator Radu Beller nr. 1, etaj 1 (intrarea din Calea Dorobanti nr. 182), pentru a veni astfel in sprijinul clientilor sai. Totodata, va ramane in functiune s  Citeşte articolul integral