Farmexim

publicat la: 14.12.2018  13:42

O nouă structură integrată la conducerea Farmexim și HelpNet

Sediul operațional al grupului Farmexim. Sursă foto: Farmexim.
 

București, 14.12.2018 – Distribuitorul de produse farmaceutice Farmexim S.A. și rețeaua națională de farmacii Help Net Farma S.A. vor avea o structură integrată de conducere începând de la 1 februarie 2019.

Noua echipă de conducere va consta din patru persoane cu competențe complementare pentru crearea unei dezvoltări pe termen lung și a unei poziții solide pe piața domeniului farmaceutic.
În poziția de director general este numit Sebastian Ring, care în prezent deține poziția de director al activității de retail pentru farmaciile BENU, o companie din grupul PHOENIX, în Republica Cehă. Dl. Ring are o experiență variată, lucrând de treisprezece ani pentru grupul PHOENIX în diverse funcții de conducere. Alina Barcaru va deveni director al activității de distribuție. Ovidiu Wencz, se va alătura echipei în calitate de director al activității de retail. Otilia Fezi va prelua poziția de director financiar.

„Farmexim și Help Net sunt jucători importanți în sectorul farmaceutic românesc și sunt ambele companii prospere. Dorim să construim viitorul pe baza acestei performanțe bune”, a declarat Oliver Windholz, CEO al grupului PHOENIX la o ședință din București. Din iulie 2018, ambele companii sunt membre ale grupului PHOENIX, o afacere de familie.

Începand cu 1 februarie 2019, domnul Ovidiu Buluc, director general și fondator al Farmexim și Help Net, se va retrage din conducerea operativă și va continua în calitate de președinte neexecutiv al consiliului de supraveghere. Isabelle Iacob, director general și fondator al Help Net, va părăsi compania și va urma un alt drum în cariera sa. „Transferarea activității mele către o afacere de familie care împărtășește aceleași valori a fost foarte importantă pentru mine. Împreună, am dezvoltat această nouă structură de conducere pentru a continua drumul către succes”, a declarat Buluc. În numele grupului PHOENIX, Windholz și-a exprimat recunoștința față de ambele persoane pentru realizările antreprenoriale și foarte buna colaborare.

Help Net burta

În prezent, Farmexim este unul din cei mai mari distribuitori de produse farmaceutice din țară cu 800 de angajați și zece centre de distribuție naționale. Rețeaua de farmacii Help Net operează peste 220 de farmacii și are 1.600 de angajați în domeniul vânzării cu amănuntul a produselor farmaceutice în România.

Mai multe informații despre Farmexim și Help Net | www.farmexim.ro, www.helpnet.ro
Informații suplimentare despre grupul PHOENIX | www.phoenixgroup.eu

Grupul PHOENIX cu sediul în Mannheim, este un comerciant de produse farmaceutice, lider în Europa. Desfășurându-și activitatea în 27 de țări, compania are o acoperire geografică unică la nivel european și joacă un rol important în sectorul medical, prin cei 36.000 de angajați ai săi. Viziunea grupului PHOENIX este să fie cel mai bun furnizor de servicii integrate de sănătate, indiferent de locul unde își desfășoară activitatea.

Grupul PHOENIX se dorește a fi o verigă de legătură între producător și pacient. De oferta noastră de servicii beneficiază în egală măsură la nivel european, producătorii din industria farmaceutică, farmaciile, medicii, spitalele, societățile de asigurare medicală și pacienții. În domeniul distribuției de produse farmaceutice, grupul PHOENIX își desfășoară activitatea în 27 de țări, prin intermediul a 164 de centre de distribuție, și furnizează medicamente și produse specifice farmaciilor și instituțiilor medicale. Numeroase oferte și servicii pentru clienții-farmacii completează portofoliul PHOENIX: de la suportul oferit în consultanță pentru pacienți și până la sistemele moderne de gestiune a mărfii sau programele de cooperare și parteneriat pentru farmacii. Cu cele aproximativ 13.500 de farmacii independente membre, PHOENIX Pharmacy Partnership constituie umbrela pentru rețeaua noastră europeană, sub care se desfășoară 13 programe de cooperare și parteneriat în 16 țări. Sectorul Pharma Services oferă servicii de-a lungul întregului lanț de aprovizionare pentru industria farmaceutică. Grupul PHOENIX operează deja în jur de 2.500 de farmacii proprii în 14 țări europene și dispune astfel de un know-how solid în domeniul farmaceutic. Cei aproximativ 18.500 de angajați ai farmaciilor noastre au în jur de 140 de milioane de interacțiuni cu clienții în fiecare an. Ei eliberează aproximativ 315 de milioane de cutii de medicamente pentru pacienți și îi consiliază cu privire la medicamente sau la probleme generale de sănătate.

 

Pentru mai multe informații:

 

S.C. FARMEXIM S.A.
Str. Malu Roșu nr. 4
Balotești, Ilfov
Oana Becarian
Telefon: +40748 888 053
E-mail:  oana.becarian@farmexim.ro

S.C. HELP NET FARMA S.A.
Str. Malu Roșu nr. 4
Balotești, Ilfov
Florentina Grosu
Telefon: +40745 098 320
E-mail:  florentina.grosu@helpnet.ro


Categorii: 


Cuvinte Cheie: 

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Articole Similare:

Finanțări

BSTDB se alatura cu un imprumut de 15 mil. Euro sindicatului condus de catre bancile franceze Credit Agricole si Societe Generale care finanteaza cu pana la 250 mil. Euro proiectul Midia din Marea Neagra. Gigantul american de investitii Carlyle diversifica sursele de finantare pentru afacerea programata sa inceapa in toamna productia locala off-shore de gaze. Cat plateste compania controlata de Carlyle pentru 5% din proiectul Midia

  Gigantul american al investitiilor Carlyle extinde sursele de finantare ale proiectului de investitii Midia, care urmeaza sa treaca la productia de gaze off-shore din Marea Neagra in toamna acestui an. Astfel, Banca pentru Comert si Dezvoltare a Marii Negre (BSTDB) a anuntat pe 6 mai 2021 ca a ac  Citeşte articolul integral

Finanțări

MedLife a contractat un imprumut sindicalizat de aproape 143 mil. Euro de la un sindicat format din BCR, Raiffeisen Bank, BRD si Banca Transilvania pentru consolidare si extinderea grupului medical la nivel national

  Medlife, unul dintre liderii locali ai pietei de servicii medicale, a anuntat pe 4 mai 2021 semnarea unui credit sindicalizat de circa 143 mil. Euro, prin majorarea facilitatilor existente cu inca 40 mil. Euro, au anuntat reprezentantii companiei. La aceasta majorare se vor adauga, dupa caz, si alte  Citeşte articolul integral