MIRSANU.RO

publicat la: 11.10.2023  14:58

NNDKP a facut parte din echipa internationala de consultanti care a asistat Insight Enterprises la achizitia firmei de tehnologie Amdaris

 

Firma de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a anuntat ca a facut parte din echipa internationala de consultanti care a asistat Insight Enterprises la achizitia firmei de tehnologie Amdaris.

In cadrul tranzactiei, avocatii NNDKP au asistat firma de avocatura Armstrong Teasdale din Londra, consultantul juridic european al Insight Enterprises, in efectuarea analizei due diligence asupra filialei din Romania a Amdaris si limitarea potentialelor riscuri. Echipa NNDKP, coordonata de catre partenerul Razvan Vlad si asistata de catre Vlad Anghel, avocat senior din cadrul practicii Corporate/M&A, a acordat asisteta juridica privind toate aspectele de drept romanesc din cadrul tranzactiei, cu sprijinul colegilor avocati specializati in alte arii de practica ale NNDKP. 

„Suntem extrem de bucurosi ca am putut contribui la o noua achizitie de succes in sectorul IT, un domeniu care ne este foarte drag. Lucrurile se schimba intr-un ritm alert in aceasta industrie si noi ne propunem sa sprijinim clientii sa evolueze intr-un mediu foarte dinamic si sa isi atinga obiectivele de business”, a declarat Razvan Vlad, Partener in cadrul practicii Corporate/M&A.

Odată cu achizitia Amdaris, Insight Enterprises isi extinde portofoliul de solutii si intregul ecosistem de furnizare a serviciilor IT prin includerea unor servicii inovatoare de dezvoltare software, suport pentru aplicatii, servicii de administrare a sistemelor IT si servicii de consultanta. 

Tranzacția completeaza portofoliul proiectelor de fuziuni si achiziții in care NNDKP a fost implicata in ultimele luni in industrii precum energie si resurse naturale, sectorul alimentar si agribusiness, tehnologie si IT, transport si logistica si servicii medicale. 


Categorii: 


Cuvinte Cheie: 

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Articole Similare:

EXCLUSIV

Andrei Dudoiu, Managing Partner & President BoD at SeedBlink, speaker of MIRSANU DEALMAKERS SUMMIT 2023

  Andrei Dudoiu, Managing Partner & President BoD at SeedBlink, a tech-focused equity management and venture investment platform, is one of the speakers of MIRSANU DEALMAKERS SUMMIT 2023. After 20 years of banking, in 2018 Andrei pivoted his career and entered the entrepreneurship world. He fir  Citeşte articolul integral

EXCLUSIV

Mihai Patrulescu, Head of Investment Properties CBRE Romania, speaker of MIRSANU DEALMAKERS SUMMIT 2023

  Mihai Patrulescu, Head of Investment Properties at CBRE Romania, is one of the speakers of MIRSANU DEALMAKERS SUMMIT 2023. With a strong financial background, Mihai Patrulescu brings a different approach, having experience in complex projects, financial analysis, and project management for large   Citeşte articolul integral