NNDKP

publicat la: 05.10.2023  20:09

NNDKP desemnata Firma Anului in Romania in Dispute Fiscale de catre International Tax Review

 

Bucuresti, 28 septembrie 2023: Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a fost desemnata Firma Anului in Romania in Dispute Fiscale, in cadrul editiei 2023 a premiilor ITR EMEA Tax Awards, acordate de publicatia International Tax Review. Cea de-a 18-a editie a premiilor recunoaste activitatea inovatoare, performanta si impactul asupra dezvoltarii pietei internationale de profil ale celor mai puternice echipe de experti in domeniile fiscalitatii, litigiilor fiscale si preturilor de transfer, din 34 de jurisdictii din intreaga regiune.

Premiul acordat NNDKP reprezinta recunoasterea internationala a performantei, profesionalismului si rezultatelor obtinute de Centrul de Excelenta in Litigii Fiscale al NNDKP (NNDKP CELF). Infiintat in 2019, NNDKP CELF ofera servicii integrate clientilor inca din stadiul incipient al unei dispute fiscale, pe tot parcursul acesteia, inclusiv in cadrul litigiilor in fata instantelor romane si internationale, combinand experienta, abilitatile tehnice si perspectiva consultantilor fiscali si a avocatilor specializati in litigii fiscale.

„Premiul Firma Anului in Romania in Dispute Fiscale este o distinctie care ne onoreaza si confirma inca o data rezultatele exceptionale obțtnute de consultantii fiscali si de avocatii NNDKP din cadrul CELF pe parcursul ultimului an. Aceasta recunoastere internationala reprezinta un motiv in plus de a continua sa livram de fiecare data clientilor nostri solutii reale si eficiente, adaptate nevoilor de business, luand in calcul multitudinea de provocari si modificari de natura fiscala care pot avea impact asupra activitatii acestora. Felicitari intregii echipe! Multumim, International Tax Review pentru acest premiu si pentru un eveniment de exceptie!”, a spus Alina Timofti, Partener si unul dintre coordonatorii NNDKP Consultanta Fiscala. 

„Primim cu bucurie acest premiu care valideaza colaborarea excelenta a echipelor noastre de avocati si consultanti fiscali. Abordarea integrata a disputelor fiscale ne permite sa oferim servicii complete, care acopera intreaga paleta de problematici ce pot aparea pe parcursul unei dispute fiscale. Felicit fiecare membru al echipei noastre pentru contributia la obtinerea acestui succes si suntem foarte recunoscatori clientilor nostri pentru increderea acordata.”, a declarat Emil Bivolaru, Partener, NNDKP.

„Suntem mandri sa fim recunoscuti Firma Anului in Romania in Dispute Fiscale! In 2019, cand am pus bazele NNDKP CELF, ne-am propus sa fim pentru clientii nostri a one-stop-shop firm in dispute si taxe, pastrand aceleasi standarde inalte de calitate a serviciilor. Astazi, acest premiu reprezinta o dovada ca am reusit sa indeplinim acest obiectiv si ca NNDKP CELF este o forta in materia disputelor fiscale in Romania, fiind validata de increderea clientilor si de o publicatie prestigioasa ca International Tax Review.” a spus Marius Ionescu, Partener si  unul dintre coordonatorii NNDKP Consultanta Fiscala. 

International Tax Review (ITR) este o publicatie specializata in domeniul fiscal ce pune la dispozitia cititorilor stiri, articole si analize in domeniu din intreaga lume, cu accent pe trei arii tematice principale: impozite directe, impozite indirecte si preturi de transfer. 

 

Despre NNDKP

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen („NNDKP”) este promotor al avocaturii de afaceri in Romania de peste 30 de ani, fiind recunoscuta ca un pionier al pietei de profil locale. 

NNDKP ofera servicii de avocatura si consultanta fiscala complete companiilor active in diverse sectoare ale industriei. De-a lungul celor peste trei decenii de activitate, avocatii NNDKP au oferit asistenta juridica si reprezentare in tranzactii si proiecte reper pentru evolutia comunitatii de afaceri din Romania, inclusiv in domenii inovatoare, considerate inca de nisa si care au implicat atat companii internationale, cat si antreprenori locali. 

Firma reprezintă Romania in unele dintre cele mai importante asociatii profesionale la nivel international – Lex Mundi, World Services Group, International Attorneys Club – si este membru fondator al SEE Legal si Three Seas Legal Alliance. NNDKP este clasata in mod constant pe primele pozitii in toate ariile de practica de catre Chambers & Partners, Legal500 si IFLR1000.

NNDKP este de sase ori castigatoarea prestigiosului premiu „Firma de avocatura a anului în Romania” la gala premiilor Chambers Europe, care i-a fost acordat in anii 2022, 2021, 2017, 2013, 2012 si 2009.

 

Pentru informatii suplimentare: 

Valentina Marin

Marketing & Communication Director

valentina.marin@nndkp.ro

+40 748 181 660

 

Laura Agatinei

Marketing & Business Development Executive

laura.agatinei@nndkp.ro

+40 727 870 104

 

In plus, ne puteti vizita la:  www.nndkp.ro | Linkedin


Categorii: 


Cuvinte Cheie: 

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Articole Similare:

EXCLUSIV

Andrei Dudoiu, Managing Partner & President BoD at SeedBlink, speaker of MIRSANU DEALMAKERS SUMMIT 2023

  Andrei Dudoiu, Managing Partner & President BoD at SeedBlink, a tech-focused equity management and venture investment platform, is one of the speakers of MIRSANU DEALMAKERS SUMMIT 2023. After 20 years of banking, in 2018 Andrei pivoted his career and entered the entrepreneurship world. He fir  Citeşte articolul integral

EXCLUSIV

Mihai Patrulescu, Head of Investment Properties CBRE Romania, speaker of MIRSANU DEALMAKERS SUMMIT 2023

  Mihai Patrulescu, Head of Investment Properties at CBRE Romania, is one of the speakers of MIRSANU DEALMAKERS SUMMIT 2023. With a strong financial background, Mihai Patrulescu brings a different approach, having experience in complex projects, financial analysis, and project management for large   Citeşte articolul integral