MIRSANU.RO

publicat la: 27.06.2022  18:48

Dentons a asistat Asseco SEE în achizitia Bithat

 

Dentons a anuntat pe 27 iunie 2022 ca a oferit consultanta Asseco SEE Ltd, una dintre cele mai mari companii de IT din Europa de Sud Est, la achiziția pachetului majoritar de acțtuni al Bithat Solutions, o companie romaneasca specializata in solutii de digitalizare si automatizare a datelor, a documentelor si a proceselor de business. 

Prin aceasta achizitie, Asseco SEE isi continua strategia de extindere a solutiilor de management al documentelor si de accelerare a cresterii afacerii.

Cristian Popescu, partener drept corporativ M&A, a coordonat echipa de tranzactie, fiind asistat de Cristina Marcu, counsel, si avocatii Cristina Florea si Alin Dimache. Echipa Dentons a coordonat toate aspectele juridice ale achizitiei, de la finalizarea due diligence-ul extins pana la elaborarea si negocierea documentelor tranzactiei. 

Cristian Popescu a declarat: “Suntem onorati ca am putut fi alaturi de Asseco intr-o noua tranzactie pe piata din Romania, a doua colaborare in mai putin de un an. Finalizarea cu succes a achizitiei Bithat reprezinta pentru clientul nostru o noua etapa din strategia de extindere a portofoliului sau cu produse si servicii din zona de solutii de management al documentelor si servicii digitale online, precum si de consolidare a pozitiei sale pe piata din Romania si din Europa de Sud Est.”

Anul trecut Dentons a oferit consultanta Payten, membru al grupului Asecco SEE, in legatura cu achizițta pachetului majoritar de actiuni al ContentSpeed, un important furnizor de soluții software pentru industria de comert electronic din Romania.


0 Comentarii

Spune-ti parerea

Articole Similare:

Pieţe de capital

Raiffeisen Bank plaseaza prima emisiune de obligatiuni sustemabile in lei dupa ce a atras 500 mil. RON pe 5 ani la un cupon anual de 8,92%

 

Raiffeisen Bank, una din bancile de top 5 din Romania dupa active, a anuntat pe 11 august 2022 ca a plasat prima emisiune de obligatiuni sustenabile in lei, continuand astfel strategia de a atrage lichiditati de la investitori prin emiterea de instrumente cu venit fix.

  Citeşte articolul integral


Fuziuni Şi Achiziții

Green Group intra pe piata din Lituania cu o achizitie M&A. Liderul pietei locale de reciclare controlat de fondul de investitii Abris Capital Partners anunta investitii de pana la 200 mil. euro pentru achizitii add-on si investitii pentru a-si intari pozitia de varf in Europa Centrala si de Est

 

Green Group, grup de companii de pe piata de reciclare aflat in portofoliul managerului regional de private equity Abris Capital Partners, a anuntat pe 8 august 2022 achizitia UAB Ecso, o companie lituaniana de reciclare a polietilenei de joasa densitate (LDPE).

Gree  Citeşte articolul integral