MIRSANU.RO

publicat la: 23.09.2022  09:30

Avocatii RTPR au asistat BERD la finantarea de 25 mil. euro pentru Banca Transilvania

 

Casa de avocatura RTPR a asistat Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) cu privire la imprumutul de 25 mil. Euro acordat Bancii Transilvania.

Finantarea este destinata sustinerii creditarii de către Banca Transilvania a companiilor romanesti ce au fost afectate de razboiul din Ucraina, ca parte din Cadrul BERD in valoare de 2 mld. Euro pentru rezilienta si mijloace de subzistenta, care sprijina companiile si tarile afectate direct sau indirect de razboi.

Echipa RTPR care a oferit asistenta juridica in acest proiect a fost formata din Victor Padurari (Partner), Andreea Nedeloiu (Senior Associate) si Georgiana Verives (Junior Associate).

„Suntem privilegiati ca am avut ocazia de a acorda asistenta BERD cu privire la proiecte ce fac parte din programul de rezilienta initiat ca raspuns la provocarile economice determinate de razboiul din Ucraina. Suntem bucurosi ca putem sa punem in practica expertiza noastra de lider de piata in domeniul financiar si bancar pentru a sprijini BERD in acest demers si dorim sa le multumim pentru increderea continua in echipa noastra”, a declarat Victor Pădurari.

BERD este o banca multilaterala care promoveaza dezvoltarea sectorului privat si initiativa antreprenoriala in 36 de economii de pe trei continente. Banca este detinuta de 71 de state, precum si de UE si BEI. Investitiile BERD urmaresc sa faca economiile din regiunile sale competitive, incluzive, bine guvernate, verzi, reziliente si integrate.


Categorii: 


Cuvinte Cheie: 

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Articole Similare:

Conținut Partener

Programul Made in Romania al Bursei de Valori Bucuresti si-a desemnat companiile finaliste ale editiei a V-a, in cadrul Galei de premiere

 

Programul Made in Romania al Bursei de Valori Bucuresti si-a desemnat in cadrul Galei de premiere de pe 22 septembrie cele 15 companii finaliste.

Trei dintre cele 15 finaliste au fost alese prin votul publicului, iar membrii Juriului Made in Romania au desemnat celel  Citeşte articolul integral


Avocați

Avocatii RTPR au asistat BERD la finantarea de 25 mil. euro pentru Banca Transilvania

 

Casa de avocatura RTPR a asistat Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) cu privire la imprumutul de 25 mil. Euro acordat Bancii Transilvania.

Finantarea este destinata sustinerii creditarii de către Banca Transilvania a companiilor romanesti ce au  Citeşte articolul integral