Adrian Mîrșanu

publicat la: 14.04.2016  14:14

Wolf Theiss l-a adus pe Adrian Ster de la Mușat&Asociații ca Partener pentru dezvoltarea echipei de concurență și ajutor de stat

 

Biroul local al firmei austriece de avocatură Wolf Theiss l-a cooptat în echipa de parteneri pe Adrian Ster, care anterior ocupa poziția de Managing Associate la casa de avocatură Mușat&Asociații.

Cu acest pas, firma austriacă își propune dezvoltarea practicii de concurență și ajutor de stat.

„Suntem încântați să îl avem pe Adrian Ster în echipa Wolf Theiss, în calitate de coordonator al practicii de concurență a biroului din România. Alăturarea lui Adrian face parte din obiectivul firmei de a dezvolta un grup de practică pe dreptul concurenței care să fie recunoscut regional ca fiind de varf, consolidându-ne în același timp angajamentul și credința continuă în puterea și dinamismul pieței juridice românești”, afirmă Bryan Jardine, avocat Coordonator al biroului Wolf Theiss din București.

Adrian Ster are o carieră de peste 10 ani în domeniul juridic, fiind recunoscut ca un specialist în domeniul concurenței și ajutorului de stat.

A acordat asistență juridică unora din cei mai importanți jucători de pe piața locală, din domenii precum telecomunicații, electrocasnice, retail, bunuri de larg consum și în sectoarele bancar, farmaceutic, energetic, auto și media. Printre clienții asistați de acesta se numără Roche Romania, Eli Lilly, Servier, GDF Suez, ENEL Romania, Sig Sauer, Electrolux, grupul Intact, BV McCann Erickson, Discovery Europe, Opel Southeast Europe, Unilever România.

Ster a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca în 2003, iar în 2005 a finalizat cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității Nottingham, Marea Britanie. În 2006 a obtinut diploma de Master in Drept European de la University College London. În perioada 2006 – 2009, a activat ca Associate în cadrul NNDKP, iar apoi alți doi ani a fost Senior Associate în biroul local al Kinstellar. În ultimii 5 ani, a lucrat în cadrul Mușat & Asociații.

„Sunt entuziasmat să mă alătur unei societăți de avocați de anvergură Wolf Theiss și unei echipe de profesionisti de excepție cu o expertiză deosebită, ce s-a consacrat deja drept un reper al serviciilor juridice de calitate în Europa Centrală și de Sud-Est. Sunt nerăbdator să contribui în mod activ la consolidarea departamentului de concurență și ajutor de stat al Wolf Theiss, folosindu-mi întreaga experiență profesională pentru ca, alături de colegii mei din România și din regiune, să îl transformăm într-una din primele alegeri pentru servicii de asistență juridică în acest domeniu și în ariile conexe”, a declarat Adrian Ster, avocat Partener al casei de avocatura Wolf Theiss și coordonatorul Departamentului de Concurență și Ajutor de Stat.

În România, Wolf Theiss și-a deschis biroul în 2005, iar echipa locală condusă de avocatul american Bryan Jardine numără aproximativ 30 de oameni.

Pe piața locală a avocaturii de afaceri, Wolf Theiss intră în eșalonul firmelor internaționale cu prezență importantă, categorie din care fac parte Allen & Overy, DLA Piper, Schoenherr, Cameron McKenna, CliffordChance sau Dentons.


Categorii: 


Cuvinte Cheie: 

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Articole Similare:

EXCLUSIV

Adrian Tanase, CEO of the Bucharest Stock Exchange, speaker of MIRSANU IPO CHALLENGE 2024

  Adrian Tanase, CEO of the Bucharest Stock Exchange, is one of the speakers of MIRSANU IPO CHALLENGE 2024. Adrian Tanase was appointed CEO of the Bucharest Stock Exchange in January 2018. As of November 2019, Mr. Tanase is Chairman of CCP.RO Bucharest, the company that will provide the central cou  Citeşte articolul integral

Pieţe de capital

Emma Capital, holdingul de investitii al antreprenorului ceh Jiří Šmejc, a anuntat ca spera sa finalizeze in mai 2024 IPO-ul companiei de energie Premier Energy Group pe bursa de la Bucuresti. Proprietarul companiei se asteapta sa incaseze circa 25 mil. Euro de pe urma listarii unui pachet minoritar din compania de energie

  Premier Energy Group, companie de energie aflata in portofoliul Emma Capital, a anuntat pe 18 aprilie 2024 ca intentioneaza sa listeze un pachet minoritar de actiuni pe bursa de la Bucuresti, conform informatiilor transmise jurnalului de tranzactii MIRSANU.RO. „Premier Energy Group intentioneaz  Citeşte articolul integral